Minune dumnezeiască sau pură întâmplare?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sătenii din localitatea dâmboviţeană Conţeşti nu mai au linişte de când, pe un butoi de tablă, a apărut chipul unui om. Oamenii susţin sus şi tare că omul de pe butoi este nimeni altul decât Mântuitorul Iisus Hristos.

Descoperirea a fost făcută de un cultivator de pepeni din zonă care a surprins pe camera de luat vederi, pe care şi-a cumpărat-o pentru a-i filma de hoţi, chipul cu pricina. „L-am chemat pe încă un băiat de aici şi am rămas amândoi înmărmuriţi. Mi se ridicase părul pe mine. Imediat l-am sunat pe preotul din sat, care mi-a spus să filmez în continuare şi apoi să-i duc filmarea să o vadă şi el. Preotul a spus că este figura Mântuitorului Iisus Hristos” a declarat Alexandru Cristea, proprietarul terenului.

Oamenii vin la butoi ca în pelerinaj 

Descoperirea a fost făcută vinerea trecută. De atunci, sătenii care au auzit, vin să îşi dea cu părerea despre acest caz. „A venit multă lume aici ca să se uite la butoi de când s-a auzit. Mulţi s-au şi închinat. Eu cred că este un semn de la Dumnezeu sau poate spiritul proprietarului acestui pământ, care a murit acum două săptămâni. Acum aşteptăm să vedem ce se va întâmpla. Preotul a spus că dacă nu dispare după şase săptămâni, înseamnă că este un semn de la Dumnezeu”, mai spune Alexandru.

„E o minune, nu am mai vazut aşa ceva pe aici. Eu zic sa facem un loc sfânt de pelerinaj. A venit lume şi de la Mătăsaru ca să vadă acest butoi, au venit foarte mulţi” spune Stelian Apostol, unul dintre „pelerini”.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Târgovişte nu au putut fi contactaţi cu privire la această problemă. Deocamdată, preotul din sat se abţine. „Se pare că se vede un chip pe el. Se presupune că e al lui Iisus Hristos”, spune preoul Cristian Goangă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite