Minorii-deţinuţi ajută autorităţile găeştene să scape de zăpadă GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minorii Centrului de Reeducare Găeşti au contribuit zilele acestea la acţiuni de deszăpezire a unor străzi şi instituţii din oraş. Ieri, 12 minori au ajutat la curăţirea zăpezii de pe strada Armatei, iar astăzi la deblocarea căilor de acces de la Complexul de Servicii Comunitare Găeşti, instituţie care are în asistenţă comunitară şi socială copii şi tineri cu dizabilităţi.

image

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

"Scopul acţiunii este şi unul educativ, de dezvoltare a spiritului civic şi a sentimentului de apartenenţă la societatea civilă, formarea unei atitudini adecvate faţă de muncă", precizează agent şef Florin Ispas, purtător de cuvânt la Centrul de Reeducare Găeşti.

Acţiunile din aceste zile se alătură celor de săptămâna trecută, când minorii de la Centrul de Reeducare au oferit sprijin la deszăpezire în zona centrală, lângă parcul oraşului.

Centrul de Reeducare Găeşti, prin intermediul echipei manageriale, a ţinut legătura permanentă cu Primăria Găeşti şi şi-a arătat disponibilitatea de a sprijini şi în continuare, la curăţirea zăpezii din zonele cu probleme, în regim de voluntariat.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite