Târgovişte: Minora care a fugit cu iubitul s-a întors acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte:  Minora care a fugit cu iubitul s-a întors acasă
Târgovişte: Minora care a fugit cu iubitul s-a întors acasă

Fetiţa din Cojasca, dispărută de o săptămână, s-a întors singură acasă. Iubitul ei riscă până la 10 ani de închisoare pentru act sexual cu un minor.

Denisa, fetiţa de 12 ani din Cojasca, s-a întors singură acasă. Mama Denisei le-a spus poliţiştilor că iubitul fetei are 20 de ani, dar, în urma cercetărilor, poliţiştii au aflat că băiatul are 17 ani.

Tânărul este din Târgovişte şi a luat-o pe fată la el acasă. “Fata a povestit că a stat acasă la prietenul ei din Târgovişte”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Ioana Preda. Denisa a povestit familiei că decizia de a pleca i-a aparţinut şi că băiatul nu a forţat-o în niciun fel.

Tânărul riscă până la 10 ani de închisoare

Fata a fost supusă unui examen medical şi a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale de bună voie cu băiatul. Chiar şi aşa, băiatul este acuzat de act sexual cu un minor şi riscă între 3 şi 10 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Procurorii au decis ca el să fie cercetat în libertate.

Oamenii legii spun că tânărul nu a ascultat de sfatul lor. În urmă cu câteva luni, mama fetei a vorbit cu poliţiştii din sat despre relaţia fiicei ei cu băiatul şi acesta a fost vertizat să o lase în pace pe minoră.

Denisa a dispărut de acasă acum zece zile. Mama a anunţat dispariţia în urmă cu o săptămână, după ce a încercat să o găsească singură. După trei zile de căutări zadarnice, femeia a apelat la ajutorul Poliţiei. Ea le-a povestit oamenilor legii că se certa cu fiica ei din cauza iubitului mult mai mare. La un moment dat, fata a spus că pleacă până la toaletă şi nu s-a mai întors.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite