Ministrul Administraţiei şi Internelor a cerut preşedinţilor de Consilii Judeţene să lase politica de-o parte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Berca
Gabriel Berca

În cadrul videoconferinţei cu Comitetele pentru Situaţii de Urgenţă, ministrul Administraţiei şi Internelor părea că a declarat război preşedinţilor de Consilii Judeţene. Gabriel Berca le-a cerut acestora, imperativ, să-şi vadă de treabă şi să renunţe la a-şi face campanie electorală pe seama sinistraţilor.

"Să nu văd de aici înainte preşedinte de Consiliu Judeţean la televizor, în loc să fie printre oameni. Au timp de campanie electorală după ce trece iarna", a insistat Berca.

Părând că este bine informat cu privire la sistemul care s-a împământenit în România, ministrul le-a atras atenţia şefilor din judeţele calamitate să nu se gândească să "hrănească" firmele de partid cu banii pe care Guvernul îi va aloca pentru remedierea situaţiei critice în care au ajuns unele localităţi.

"Vom monitoriza atent cum sunt cheltuiţi aceşti bani. Să nu-şi facă cineva iluzii că se poate îmbogăţi pe seama unor oameni aflaţi în probleme. Pregătiţi firmele pentru treabă, nu pentru altceva", a spus Gabriel Berca.

De asemenea, ministrul Administraţiei şi Internelor a cerut Comitetelor pentru Situaţii de Urgenţă din ţară, conduse de prefecţi, să colaboreze cu mass-media. "Oamenii aceştia fac un efort deosebit să transmită de la faţa locului. Cu ajutorul lor, puteţi dialoga cu oamenii afectaţi".

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite