Mihai Neguţ a spus la revedere proiectului CHINDIA TÂRGOVIŞTE: “Rezultatele au luat-o cu mult înaintea dezvoltării clubului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Neguţ
Mihai Neguţ

Chindia a rămas, din nou, fără președinte executiv. Mihai Neguț (foto) și-a anunțat marți demisia din funcția deținută la club vreme de șase luni și jumătate. Omul instalat la Chindia de Gică Popescu în noiembrie a ținut o conferință de presă în care a explicat motivele pentru care renunță la funcția de președinte.

Neguț a zăbovit preț de 45 de minute în compania ziariștilor dâmbovițeni. Iată cele mai importante pasaje din conferința de azi.

“Lunile în care am stat aici au avut bune și rele. Nu am reușit să fac mai mult. Din punctul meu de vedere, este un insucces. Mă bucură că am cunoscut niște oameni deosebiți. O parte din angajații clubului, o mică parte din jucători și o mare parte a presei dâmbovițene.

Decizia mea nu are nicio legătură cu politicul. Era luată după meciul cu Juventus Colentina. Era ultima șansă să rămânem în cărți pentru fruntea seriei. Nu am văzut spirit de luptă la jucători. Gică Popescu cunoaște decizia mea de câteva săptămâni.

Din punct de vedere material și ca infrastructură se află undeva mult la coada clasamentului. Rezultatele au luat-o cu mult înaintea dezvoltării clubului.

Când am venit la Chindia, oamenii nu știau să muncească. Era o mișcare browniană în care nimeni nu știa ce trebuie făcut. Din punctul ăsta de vedere, am reușit să schimb ceva. Oamenii au deprins proceduri și fluxuri în viața de zi cu zi.

A fost o sincopă majoră după tur. Toți vă așteptați ca echipa să promoveze. Hai să o spunem cinstit: și dacă se promova, ce făceam mai departe ? După părerea mea, mai trebuia cel puțin un an de Liga a III-a.

Publicul de la Târgoviște este unul minunat. Din respect pentru oameni, nu mi-am dat demisia după meciul cu Juventus. Din păcate, nimeni din comunitatea de afaceri din Târgoviște nu este alături de echipă. Suntem singura echipă din Liga a II-a unde nu există un banner al vreunui investitor local. Cineva care să spună: “cumpăr și eu apă pentru un meci”. Nu a venit nimeni lângă noi.

Jucătorii au principala vină pentru rezultatele slabe din retur, nu antrenorul. Cred că Stoican ar trebui să rămână la Chindia. Pentru funcția de președinte, eu l-aș propune pe Silviu Dumitrescu.

http://www.chindiatargoviste.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite