Maşină de poliţie, avariată serios, din cauza ofiţerului care o conducea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină de poliţie a fost avariată serios
Maşină de poliţie a fost avariată serios

Un ofiţer din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Dâmboviţa a uitat să mai acorde prioritate într-o intersecţie extrem de importantă, situată la 5 kilometri de Târgovişte, în comuna Ulmi. Omul legii nu a văzut că dinspre Târgovişte venea un microbuz de persoane şi l-a lovit frontal.

Micronbuzul a fost proiectat într-o maşină “Şcoală”, care aştepta la stop. “Veneam dinspre Târgovişte de pe drum cu prioritate. M-am trezit deodată cu maşina poliţiei direct în mine. Maşina de şcoală aştepta la stop şi m-a izbit în ea. Aveam pasageri. Toată lumea poate să confirme”, a declarat Panait Gheorghe, şoferul de pe microbuz.



Ofiţerul care conducea maşina MAI va fi anchetat acum de superiorii săi şi va rămâne pieton pentru următoarele 60 de zile. “La intersecţia Drumului Judeţean 711 cu DJ 720 B, în localitatea Ulmi, un ofiţer din cadrul IPJ Dâmboviţa nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul de transport  persoane, care, ulterior, a fost proiectat întrun autoturism "şcoală". Din accident a rezultat avarierea celor trei autovehicule implicate, fără a fi cineva rănit. Urmează să fie dispuse măsuri legale de reţinere a permisului de conducere pe o perioadă de 60 de zile. Urmează să fie demarată şi o anchetă internă care să stabilească ce s-a întâmplat exact”, a declarat comisarul şef Ion Niculae, şeful SPR Dâmboviţa.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite