Marin Antonescu, vicepreşedinte PDL Dâmboviţa: „Recomand celor din PSD, PNL şi PC să organizeze secţii de votare la ei acasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDL Dâmboviţa, Marin Antonescu spune că va solicita MAI să ia act de „un asemenea abuz”, referindu-se la organizarea unei secţii de votare la Hotelul Peştera, proprietatea senatorului PSD Valentin Calcan.

Antonescu spune că secţia de votare din Hotelul Peştera a fost constituită după termenul legal de 11 iulie, la 6 zile diferenţă.

„Şi dispoziţia primarului şi ordinul prefectului sunt ilegale şi profund imorale. Acestea denotă intenţia de încălcare a legii. Prefectul ar fi trebuit să atace dispoziţia primarului, nu ar fi trebuit  să îşi modifice ordinul, după cum MAI ar trebui să intervină şi oprească un asemenea abuz”, este de părere Marin Antonescu.

Acesta a mai precizat că este ruşinos din partea unui senator să se expună cu atâta lejeritate unei „situaţii inacceptabile”.

„Domnul Calcan a oferit primarului din Moroieni şi prefectului, cu gentileţe, o ocazie de a încălca legea, dar s-a şi oferit şi pe sine ca senator unei situaţii inacceptabile. Dacă ar fi fost cu adevărat necesară înfiinţarea unei secţii de votare acolo la munte, nu era obligatoriu să organizezi într-un hotel privat, proprietate a unui senator PSD o secţie de votare. În politică trebuie să ştii să eviţi situaţii de acest gen. E ruşinos”, a declarat vicepreşedintele PDL Dâmboviţa.

Acesta vine şi cu o soluţie „salvatoare”

„Erau acolo un post de poliţie, un salvamont, nişte clădiri al Consiliului Judeţean. Calca ar fi putut să îşi ofere casa şi recomand PSD, PNL şi PC  să organizeze de acum înainte secţii de votare acasă la ei ca să nu mai fie vreo problemă”, a încheiat Antonescu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite