Mari maeştri ai Operetei Române, în recital la Crizantema de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Spectatorii prezenţi aseară la Crizantema de Aur s-au bucurat de un regal de romanţă susţinut de marii maeşti ai Operetei Române Daniela Vlădescu, Bianca Ionescu şi Florin Georgescu.

Un purpuriu muzical de excepţie a susţinut şi interpretul Constantin Florescu, vechi laureat al Festivalului Naţional Crizantema de Aur. Dâmboviţeanul Florin Georgescu, jovial, emoţionat, a mărturisit publicului că se simte acasă la Târgovişte, că Festivalul Crizantema de Aur face parte din viaţa sa, tenorul fiind prezent la mai mult de 20 de ediţii. De pe scenă, a făcut cunoscut celor prezenţi că undeva, pe un loc din sală, se află consăteanul său nea Petre Iliescu, venit de la Pietroşiţa pentru a trăi vraja romanţei. Florin Georgescu a spus că nea Petre este veteran de război, că a luptat pentru limba română, pentru istoria şi cultura acestui neam.

În această seară, sunteţi invitaţi să participaţi la Gala Laureaţilor. Juriul, condus şi anul acesta de soprana Felicia Filip, va avea o misiune grea. Concurenţii au dat dovadă de talent şi vor fi greu de departajat.

După Gală, publicul este invitat să savureze recitalurile Felicia Filip şi Gheorghe Turda.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite