Târgovişte: Mania costumelor de baie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Mania costumelor de baie
Târgovişte: Mania costumelor de baie

Căldura de afară şi perioada concediilor i-au făcut pe târgovişteni să iasă la cumpărături. Obiectivul acţiunii: găsirea costumului de baie perfect. Cele mai multe dintre doamne caută ore în şi prin magazinele din oraş modelul, mărimea şi mai ales preţul potrivit.

Pentru doamnele şi domnişoarele cu dare de mână, există magazinele de pe Centrul Vechi, care oferă o gamă foarte variată de costume de baie. Preţul însă nu este pentru oricine. Un costum din două bucăţi costă de la 80 de lei în sus, iar unul întreg costă cel puţin 100 de lei. Preţurile urcă până la 250 de lei, cel mai scump costum fiind din colecţia Jolidone. “Am dat aproape 200 de lei pe costum. Mă duc des la piscină şi o să plec şi la mare, în Bulgaria, şi vreau să fac senzaţie pe plajă”, a spus Marinela Ilie, o tânără care a colindat două zile oraşul pentru a găsi costumul potrivit.

Se poate şi mai ieftin

Pentru cei care nu vor să dea o avere pe o bucată de material, exită şi alternative mai ieftine. Magazinele cu produse la 3,8 lei, de unde puteţi lua un costum de baie cu un preţ începând de la 3,8 lei. Calitatea în acest caz însă lasă de dorit.  “Am zis că nu vreau să dau aşa de mulţi bani pe costumul de baie şi am luat unul de aici. Nici nu vreau să mă ţină mai mult de 6 zile, cât stau la mare”, spune Andreea, o secretară în vârstă de 38 de ani.

Există şi magazine care oferă costume de baie la un preţ bun şi calitate satisfăcătoare. “Eu caut mai întâi în pieţe. Piaţa 1 Mai şi la ruşi. Apoi cobor la Pavcom, la subsol. Am găsit costume de baie foarte frumoase la 10 şi 20 de lei, perfecte pentru plajă. Şi materialul e de calitate. La banii mei nici nu îmi trebuie altceva”, spune Alexandra Banu, o tânără de 26 de ani.

Afacerea cu costume merge bine

Patronii de magazine sunt convinşi că vor vinde toate costumele de baie până la sfârşitul verii. “Am vândut până acum foarte multe. Cam 10 pe zi, ceea ce e mult pentru oraşul ăsta”, spune Adrian Pintea, patronul unui magazin de articole de vară. La un alt magazine, central de această dată, patronul ne spune că a vândut costume de baie mai mult decât oricând, iar faţă de anul trecut vânzările au mers de trei ori mai bine. “Am vândut bine, neaşteptat de bine. Vin oamenii să ia că se duc la piscină, pe căldura asta, mai des ca deobicei. Am dat chiar şi costumele scumpe, la un milion”, spune Dumitru Ion, patron de magazin.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite