Mama criminalului de la Tătărani: „Mihai era maltratat de tatăl lui”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama minorul acuzat că l-a omorât cu sânge rece pe un fost învăţător de 73 de ani, din Tătărani, crede că băiatul ei, pe care l-a părăsit la vârsta de 5 ani, a ajuns aici din cauza deselor tratamente inumane la care era supus de către tatăl său.

„Eu cred că Mihai trebuie să răspundă într-un fel sau altul în faţa legii pentru că a fost acolo. Dar tatăl lui l-a făcut să fie aşa pentru maltratările la care îl supunea. Pe mâna stângă are un semn, i-a dat cu cuţitul peste mănă, l-a tăiat rău. De câte ori a fost chemată protecţia copilului acolo numai eu ştiu. Mihai a fost ameninţat de fostul meu soţ că dacă vorbeşte îl omoară şi îl îngroapă”, spune Spânu Mihaela.

Femeia mai spune că Gheorghe Grigorescu nu îi dădea să mănânce şi îl aducea legat acasă. „Tatăl trebuie tras la răspundere. Îi ţinea mâncarea încuiată. Lui Mihai îi era frică de bătaie, d-asta  pleca de acasă. Când alerga după el prin sat şi îl prindea, îl lega de gât cu tricoul şi îl ducea acasă. Era super deştept, toţi profesorii îl apreciau pentru inteligenţa lui. Şi pe mine mă bătea de mă lua salvarea de acasă”, mai spune mama lui Mihai.

Gheorghe Grigorescu a obţinut custodia copilului după ce soţia a plecat în Spania de frica lui. Acesta neagă toate acuzaţiile şi spune că fosta lui soţie minte cu neruşinare. „Minte cu neruşinare. Cât a stat la ea nu a fost îngrijit cum trebuie şi a ajuns la spital. Mihai nu prea era la locul lui de mic şi am încercat cum am putut să îl aduc pe calea cea bună. Ca orice tată îl mai băteam şi eu. E a fost o zăpăcită. A fost plecată şi prin Turcia, are un copil şi pe acolo”, spune tatăl.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite