Mama Zina stă la azil până se topeşte zăpada

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zina Dumitresc
Zina Dumitresc

Fiul vedetei, Cătălin Negreanu, susţine că aceasta se simte excelent, dar că trebuie să facă în continuare tratamentul contra depresiei. Zina Dumitrescu se simte din ce în ce mai bine, semn că tratamentul de la azil îi prieşte.

Mama modei româneşti este veselă şi foarte bine dispusă, dar va mai rămâne încă o perioadă internată. Fiul ei, Cătălin Negreanu, spune că o va mai lăsa la „Green House Residence" cel puţin până când va trece iarna.

Este internată la o pensiune-azil din comuna Mătăsaru, judeţul Dâmboviţa, din noiembrie anul trecut, iar acum încep să se vadă rezultatele tratamentului contra depresiei.

Zina Dumitrescu (75 de ani) se simte din ce în ce mai bine iar în scurtă vreme va reveni acasă, dar şi pe podium, căci este decisă să scoată o nouă colecţie vestimentară.

„Mama este foarte bine. Am mers să o vizitez marţi şi avea o stare de spirit excelentă. Este veselă, bine dispusă şi plină de energie. Se simte din ce în ce mai bine. Nu ştiu când va veni acasă, dar destul de curând. Oricum, mai rămâne la pensiune măcar până când se topeşte zăpada asta. Doamne fereşte să alunece şi să păţească ceva. În perioada asta cu vreme capricioasă, îi este mai bine acolo, unde este supravegheată în permanenţă", ne-a declarat Cătălin.

Citeşte mai multe în click.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite