Târgovişte: TRAGEDIE: Mamă şi fiică moarte în urma unei viituri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: TRAGEDIE: Mamă şi fiică moarte în urma unei viituri
Târgovişte: TRAGEDIE: Mamă şi fiică moarte în urma unei viituri

Două femei, mamă şi fiică, din comuna dâmboviţeană Runcu au murit, după ce au fost surprinse de o viitură. Trupurile neînsufleţite ale acestora au fost descoperite la un kilometru distanţă unul faţă de celălalt.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Ioana Preda, a declarat pentru „Adevărul de Seară” că ieri, în jurul prânzului, poliţiştii municipiului Târgovişte au fost anunţaţi, ieri, că în albia pârâului Râu Alb, din aceeaşi localitate, a fost găsit cadavrul unei femei. Aceasta se numea M. Maria, de 41 de ani din localitatea Runcu.

În urma cercetărilor, poliţiştii au mai descoperit, la un kilometru în aval, cadavrul unei alte femei, A. Vasilica, de 61 de ani, tot din Runcu. Anchetatorii au stabilit că cele două femei erau mamă şi fiică şi că veneau din vizită de la rudele lor dintr-un sat învecinat, Pucheni.

„ Victimele au decedat, după ce au fost surprinse, sâmbătă, în jurul orei 17.00, de o viitură, în timp ce mergeau pe o potecă ce traversează pârâul. Viitura s-a format în urma precipitaţiilor abundente căzute în zonă”, a încheiat Ioana Preda.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite