Mâine începe al treilea război mondial, potrivit Babei Vanga. Spune-ţi aici părerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Au rămas mai puţin de 24 de ore până la izbucnirea celui de-al treilea Război Mondial, predincţie dată de bulgăroaica Baba Vanga. Ea a spus că un conflict armat de amploare mondială va începe la data de 11 noiembrie.

Clarvăzătoarea Vanga, pe numele ei adevărat Vangelia Pandeva Dimitrova, s-a născut în 1911 şi a decedat pe 11 august 1996. Ea a devenit cunoscută după ce mai mult de 80% dintre predicţiile ei s-au adeverit. Baba Vanga a aflat că poate vedea viitorul încă de pe când era copil şi a descoperit o oaie din turma tatălui care dispăruse.

La 12 ani, a rămas fără vedere în urma unui accident. A fost trantită într-un lan de grâu de o furtună puternică iar localnicii au găsit-o cu genele acoperite de nisip.La maturitate, Vanga a prezis unele dintre cele mai importante momente din istoria umanităţii: cel de-Al Doilea Război Mondial, căderea comunismului şi moartea lui Stalin.

Baba Vanga a prezis că cel de-al treilea Război Mondial va începe în noiembrie 2010 şi se va încheia în luna octombrie 2014. Războiul va fi mai întâi mic apoi se vor folosi arme nucleare şi apoi arme chimice.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite