Maia Morgenstern şi „Tangou final” vin la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de teatru şi film o vor putea vedea pe actriţa care a jucat în „Patimile lui Iisus” şi noua piesă a acesteia. Preţul unui bilet este de 30 de lei, iar spectacolul se va ţine la Casa de Cultură a Sindicatelor luni, de la ora 19.00.

Târgoviştenii vor putea vedea  povestea unei mari actriţe care se confruntă, într-un moment de adevăr, cu umbrele şi luminile propriei existenţe. Maia Morgenstern şi Tudor Aaron Istodor, fiul actriţei, vin luni la Târgovişte pentru a interpreta, luni, de la ora 19.00, pe scena de la Casa de Cultură a Sindicatelor, piesa “Tangou final”. Pentru 30 de lei, pasionaţii de teatru şi film o pot vedea pe viu pe actriţa care a jucat în numeroase filme străine precum “Orient Expres” şi “Patimile lui Iisus”, ultimul fiind regizat de Mel Gibson. “Cei doi vin cu decorul propriu şi montează pe scenă o piesă nouă, foarte bună, care nu trebuie ratată. Am încercat să promovăm evenimentul cât mai mult şi ne aşteptăm să vină cât mai mulţi oameni. Până acum s-au vândut în jurul de 100 de bilete, dar sigur o să se mai găsească doritor în aceste zile”, spune Elena Florescu, administratorul Casei de Cultură a Sindicatelor.
Maia Morgenstern a mai fost în trecut în fosta cetate de scaun şi are mulţi admiratori aici, oameni care au avut ocazia să o vadă în diverse spectacole sau filme. „Este o actriţă deosebită, o mare doamnă a treatrului românesc. Pe lângă faptul că joacă în piese de teatru, ea a jucat şi în multe filme străine. Am văzut-o în foarte multe filme româneşti şi îmi place de ea. Este o fiinţă extraordinară, pe lângă faptul că este talentată”, mărturiseşte Elena Stan, o târgovişteancă în vârstă de 74 de ani.

Spectacol care nu trebuie ratat

Cei care au avut ocazia să o vadă spun că nu trebuie ratat niciun spectacol cu ea, mai ales că este una dintre cele mai populare şi talentate actriţe româneşti, interpretând roluri în multe filme româneşti, dar şi străine, unele foarte cunoscute. „Maia merită să fie văzută şi de copii şi de oamenii în vârstă. Îmi place pentru că este una dintre artistele româneşti care merită să fie văzută într-un spectacol, spre diferenţă de altele. Cred că este o piesă bună, pentru că ea nu joacă în piese de mâna a doua sau a treia. Este şi frumoasă, o mamă devotată, arată foarte bine pentru vârsta ei”, adaugă târgovişteanca.
Cei care doresc să participe la spectacol îşi pot cumpăra bilet direct de la Casa Sindicatelor. De asemenea, biletele pot fi cumpărate şi la ora spectacolului.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite