Mai bine bătăi, decât dureri de cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Pompierii recomandă dâmboviţenilor să îndepărteze zăpada şi ţurţurii de pe acoperişurile clădirilor pentru a evita riscul producerii unor accidente. Ei au acţionat ore întregi pentru îndepărtarea ţurţurilor la Sala de Sport “Goicea Romi” din Moreni şi la Muzeul de Istorie din Târgovişte.

Ţurţurii formaţi peste tot dau bătăi de cap dâmboviţenilor. Pompierii din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa insistă totuşi ca oamenii să îndepărteze zăpada şi turţurii pe de acoperişuri, balcoane sau antene pentru siguranţa celorlalţi. Echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa intervin în cazul clădirilor înalte. Ele au fost solicitate ieri pentru îndepărtarea ţurţurilor la Sala de Sport “Goicea Romi” din Moreni, unde au acţionat timp de cinci ore. Pompierii au intervenit în situaţii similare şi în Târgovişte, pe b-dul Unirii bl. 67 şi pe Calea Domnească, la Muzeul de Istorie.
Dâmboviţenii sunt rugaţi de asemenea să se deplaseze cu atenţie pe lângă blocuri şi clădiri, pentru a evita căderea accidentală a zăpezii şi a ţurţurilor. În caz de pericol iminent, proprietarii clădirilor înalte au obligaţia să ia măsuri de avertizare şi de marcare a perimetrului expus.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite