Mai-marii judeţului petrec Revelionul în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai-marii judeţului petrec Revelionul în familie
Mai-marii judeţului petrec Revelionul în familie

Prefectul Iancu Caracota, preşedintele Consiliului Judeţean - Florin Popescu şi primarul Târgoviştei - Gabriel Boriga au ales să treacă în noul an fără prea mult fast.

Iancu Caracota rămâne acasă, lângă cei dragi. Florin Popescu merge cu familia la Hotelul Peştera, iar Gabriel Boriga pleacă astăzi la Arad, la rudele soţiei, de unde se va întoarce pe 2 ianurie.

Noaptea dintre ani îi prinde pe cei trei plini de optimism, pe care vor să-l transmită şi locuitorilor judeţului.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu ne urează ca aceste zile de sărbătoare să ne aducă linişte, bucurie şi sănătate şi să ne găsească alături de cei dragi. "Să aveţi un An Nou plin de speranţă, de realizări şi de iubire" spune Iancu Caracota.

Şi preşedintele Consiliului Judeţean are, acum, la final de an, un gând bun pentru toţi dâmboviţenii, cărora le doreşte sănătate şi fericire.

"Ştiu că anul 2010 a fost un an greu pentru toată lumea, inclusiv pentru  dâmboviţeni. Vreau să-i asigur, însă, că întreaga echipă a Consiliului Judeţean Dâmboviţa acţionează pentru a avea o viaţă mai bună, aici, la noi acasă, iar anul ce vine să ne redea optimismul şi forţa de a învinge orice greutăţi.

Îmi doresc, din postura în care mă aflu, să aduc cât mai multă prosperitate în acest judeţ şi cred cu tărie într-o schimbare în bine a realităţii dâmboviţene"
, spune Florin Popescu.

Primarul Gabriel Boriga îşi doreşte pentru toţi târgoviştenii un an cu sănătate, belşug şi înţelegere. "Fie ca aceste sărbători să învie tradiţiile şi obiceiurile creştine, să întregească familia, să aducă pace,  linişte şi sănătate în căminele noastre.

Îmi doresc să fim cu toţii mai buni, mai înţelepţi, mai toleranţi şi să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere iar în sus cu recunoştinţă pentru ca Anul Nou să fie mai prosper, mai luminos pentru noi toţi"
, spune Gabriel Boriga.


Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite