Magia sărbătorilor de iarnă a învăluit oraşul Târgovişte GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Decor de poveste la Târgovişte
Decor de poveste la Târgovişte

Angajaţii Primăriei dau zor cu gătirea oraşului. Fie că este vorba despre parcuri, fie despre marile intersecţii, toate aceste locuri au fost împodobite cu gust, în special spre bucuria copiilor. În Parcul Mitropoliei, îngeraşii, Moş Crăciun şi renii îi atrag pe micuţi ca un magnet.

Din fericire, vremea este frumoasă, aşa că părinţii au răspuns dorinţei celor mici şi îi lasă să se bucure mai mult timp de peisajul de poveste creat special pentru ei.

Pe Platoul Prefecturii, în orăşelul Moşului, zi de zi este agitaţie. Copiii se distrează în carusel, iar adulţii savurează o cană cu vin fiert.

Decor de poveste la Târgovişte

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

Moş Crăciun va poposi la Târgovişte în seara zilei de 21 decembrie. Aşa cum ne-a obişnuit deja, va veni la noi în oraş cu trenul Săgeata Albastră. În gară, va fi întâmpinat de toţi târgoviştenii care mai cred încă povestea sa, în frunte cu primarul Gabriel Boriga. Tânărul edil şi fiul acestuia nu au ratat în niciun an întâlnirea cu Moşul.

Timp de patru zile, cel mai iubit bătrânel de pe planetă îi va aştepta pe copii în căsuţa sa, pregătită de autorităţi în orăşelul construit în centrul oraşului. Tututor copiilor care-l vor vizita şi îi vor spune poezii şi cântecele le va dărui dulciuri.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite