Târgovişte: UPDATE: Măcelarul din Moreni a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care şi-a ucis prietenul cu opt lovituri de cuţit şi i-a tăiat penisul din gelozie a fost reţinut, aseară, de procurori, după ce şi-a mărturisit fapta. Se numeşte Mihai Anghelache, are 37 de ani, este din municipiul Moreni şi a stat mai bine de şapte ani în închisoare.

O crimă pasională a zguduit liniştea municipiului Moreni. Un bărbat şi-a ucis prietenul şi i-a tăiat penisul. Acesta a mărturisit că a vrut să se răzbune pentru că iubita lui îl înşela tocmai cu cel care-i era prieten.

Citeşte şi:

ŞOCANT! L-a omorât şi i-a tăiat organele genitale

După ce au stat de vorbă la un pahar, agresorul a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbat în spate de nu mai puţin de opt ori. Apoi, l-a omorât i-a tăiat şi penisul, pentru ca răzbunarea să fie completă. L-a luat, l-a aşezat pe pat şi l-a învelit cu o pătură.

Victima a fost găsită la o săptămână de la incident în locuinţa în care stătea cu chirie. Vecinii au alertat autorităţile din cauza mirosului emanat de cadavrul intrat în puterfacţie.

Criminalul are la activ 7 ani de puşcărie

Bărbatul care a comis această faptă, Mihai Anghelache, este un cunoscut al închisorilor. A fost arestat pentru prima dată în 1995 pentru furt, după care infracţiunle s-au ţinut lanţ.

A fost arestat apoi pentru două tâlharii, o distrugere, viol şi are la activ mai bine de şapte ani de închisoare. A ieşit din închisoare în 2007, iar acum riscă, dacă va fi găsit vinovat, să stea după graţii între 15 şi 25 de ani de închisoare.

Crima de la Moreni aminteşte de un alt caz şocant petrecutîn 1993, care a făcut înconjurul lumii. Atunci, Lorena Bobbitt i-a ciopârţit penisul cu un cuţit de bucătărie soţului său, puşcaşul marin John Wayne Bobbitt şi a aruncat penisul tăiat pe un câmp.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite