Târgovişte: MCM plăteşte tribut Porţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: MCM plăteşte tribut Porţii
Târgovişte: MCM plăteşte tribut Porţii

Într-un turneu de pregătire disputat la Istanbul, Municipal MCM Targovişte a cedat în faţa marilor forţe Fenerbahce şi Galatasaray.

Echipa de baschet feminin Municipal MCM Târgovişte a disputat în aceste zile ultimele două meciuri de pregătire dinaintea startului de campionat programat pentru sâmbătă.
Dacă până acum adversarele elevelor lui Cătălin Tănase au fost CSM Satu-Mare, locul 3 în sezonul trecut din divizia A, Dunav Russe, vicecampioana Bulgariei şi Sdent Sierre, campioana Elveţiei, formaţii care nu s-au ridicat decât la rangul de sparring partner pentru MCM, staff-ul tehnic a considerat că este bine ca Târgoviştea să-şi măsoare forţele şi cu doi giganţi ai baschetului feminin european, Fenerbahce şi Galatasaray Istanbul.

Fener - MCM 82-71, Galata – MCM 90-67

Marţi, în prima zi a turneului din ţara semilunei, MCM a întâlnit sfertfinalista Euroligii de anul trecut, Fenerbahce Istanbul şi a pierdut la o diferenţă de 11 puncte, scor final 82-71. Miercuri seară, Broşovszky şi compania au schimbat cartierul şi au evoluat, fără succes împotriva deţinătoarei FIBA Cup, Galatasaray. Înfrângerea a fost ceva mai severă, scor 90-67 şi având în vedere că obţinerea trofeului european deţinut de Galata este unul din obiectivele declarate ale echipei de sub turn din acest sezon, se pare că mai este mult de lucru.

Attila Broşovszki: “Am făcut greşeli copilăreşti”

“A fost foarte greu. În ciuda scorului, meciul cu Galatasaray a fost mai legat. Totuşi, am ratat foarte mult de sub coş. Am făcut unele greşeli copilăreşti”, a declarat mangerul general al echipei târgoviştene, Attila Broşovszki.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite