MÂNĂ CRIMINALĂ SAU NECAZ MARE?! O explozie a distrus complet un bar situat în Centrul Vechi din Târgovişte GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost, sau nu, patronul unui bar din Târgovişte, ţinta unui atac? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă anchetatorii după ce, în această dimineaţă, "Tasty Cafe", situat în Centrul Vechi din Târgovişte s-a făcut scrum. Pompierii au găsit o plasă suspectă la intrare.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

La faţa locului au sosit imediat pompierii şi mai multe echipaje de poliţie însă flăcările au distrus mobilierul şi aparatura din interiorul barului. Proprietarul barului spune că în ultima perioadă, nu a fost certat cu nimeni. “Nu ştiu ce s-a întâmplat. Eu dormeam şi m-a sunat cineva să-mi spună că îmi arde cafeneaua. În ultima perioadă nu am avut niciun duşman, dar mai ştiu eu...Am avut şi eu duşmani mulţi, dar nu am mai primit niciun semnal de la ei. Am asigurare de când am făcut barul. De la acumulare de gaze nu are cum să fie pentru că centrala este jos”, ne-a spus Ionuţ Neacşu, patron cafenelei.

Anchetatorii iau în calcul toate variantele, mai ales că uşa de la intrare a fost găsită deschisă iar la intrare a fost descoperită o sacoşă cu mai multe recipiente din plastic.

La sosirea pompierilor, barul, situat la etajul întâi al unei clădiri situate în Centrul Vechi al municipiului Târgovişte ardea, iar mai multe ferestre fuseseră sparte şi aruncate de suflul exploziei.

Incendiul a distrus tot, de la obiecte de mobilier, până la aparatură electronică în valoare de mii de lei. “Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un bar situat în Centrul Vechi din Târgovişte. La sosirea noastră, incendiul se manifesta la etajul unu. Am acţionat cu o autospecială cu apă şi spumă. Urmează să stabilim cauza producerii incendiului”, a declarat plutonier Adin Prodan, de la I.S.U. Dâmboviţa.

În momentul de faţă, oamenii legii au  deschis o anchetă pentru a stabilii împrejurările în care a avut loc explozia. Se pare că structura de rezistenţă a imobilului nu a fost afectată.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite