Lucrătorii de la Electrica au pornit cu jandarmii după hoţii de curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu venirea iernii, s-au intensificat furturile de energie electrică. În consecinţă, angajaţii Electrica pornesc şi ei mai des în control, în special în zonele "fierbinţi" ale judeţului. Astăzi, 8 decembrie, s-au aflat la Cojasca, în satul Fântânele. Au fost însoţiţi de jandarmi.

În urma acţiunii au fost depistati Cristina C. în vârstă de 29 ani, Mariana I. în vârstă de 42 ani, Eugen I. în vârstă de 52 ani şi Maria S. în vârstă de 56 ani, care sustrăgeau energie electrică prin folosirea unor instalaţii clandestine racordate direct la reţeaua electrică aeriană, fără a fi înregistrate şi achitate la societatea de distribuţie a energiei electrice.

Persoanelor în cauză li s-au întocmit actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acestea fiind susceptibile de comiterea infracţiunilor de furt şi  folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţeaua de energie electrică, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru finalizarea cercetărilor.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite