Lucrări: Şoferii scapă de calvarul de pe drumul Moreni-Câmpina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se lucrează la drumul dintre Moreni şi Câmpina
Se lucrează la drumul dintre Moreni şi Câmpina

După 30 de ani în care nu s-a executat nicio investiţie majoră pe drumul judeţean care leagă judeţele Dâmboviţa şi Prahova, prin Moreni, administraţia judeţului a demarat ieri lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere pe tronsonul Automecanica Moreni – limita judeţului, respectiv 2,1 km.

 „Investiţia de 1,8 milioane de lei va fi finalizată până la sfârşitul lunii iunie. Totodată, vom continua şi lucrările începute anul trecut în zona Gura Ocniţei şi întrerupte din lipsă de finanţare. Starea de uzură a acestui drum judeţean, unul dintre cele mai tranzitate din Dâmboviţa, este avansată, motiv pentru care se circulă în condiţii grele”, declară Florin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Gata cu ocolul prin Ploieşti


Administraţia judeţului a alocat 400.000 de lei şi pentru refacerea covorului asfaltic pe tronsonul care tranzitează municipiul Moreni, de la Schela Mare până la Automecanica. Se aşteaptă acum ca şi Primăria să vină cu jumătatea sa de contribuţie, astfel încât constructorul să se apuce de treabă, iar în toamnă întregul drum judeţean Târgovişte-Moreni-Filipeşti să poată fi circulat fără probleme.

Drumul dintre Moreni şi Câmpina a intrat în reparaţii

Până acum, mulţi conducători auto care trebuia să ajungă pe Valea Prahovei au preferat să ocolească prin Ploieşti, decât să-şi rupă maşinile prin gropane. „Mă uit la utilaje şi parcă nu-mi vine să cred că au demarat lucrările de modernizare a acestui drum. De ani de zile aşteptăm să se toarne măcar o lopată de asfalt. În sfârşit se schimbă ceva în bine şi pe ruta asta”, spune un şofer de TIR.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite