Lozul cel mare la 6/49, pentru prima oară în Dâmboviţa - Kemenici printre câştigători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
generalul Andrei Kemenici
generalul Andrei Kemenici

Generalul în rezervă Andrei Kemenici se află printre câştigătorii marelui premiu de la Loto. Loteria Română a confirmat că un grup de 15 prieteni din Târgovişte a câştigat peste 7 milioane de lei cu un bilet în valoare de 200 de lei.

Premieră istorică în judeţul Dâmboviţa. Extragerea la Loto 6/69 de duminică a făcut primii câştigători ai premiului cel mare. Câştigul în valoare de 7.156.255,76 lei vine la Târgovişte. Potrivit Loteriei Române marele premiu a fost adjudecat de un grup de 15 prieteni din Târgovişte. Printre ei se află, se pare, şi generalul în rezervă Andrei Kemenici, fostul comandant al U.M. 01417 Târgovişte. Unitatea militară 01417 este locul unde au fost executaţi fostul dictator Nicolae Ceauşescu şi soţia sa Elena. Fostul general a infirmat pentru Adevărul de Seară zvonul că ar fi câştigat, cu toate acestea, se teme ca cineva să nu dea cu maşina peste el crezând că are banii. „E eronată informaţia că aş fi câştigat eu, nu este aşa. Nu am eu treabă cu ăştia, ce nu am voie să joc? Vă infirm această informaţia!”, a declarat pentru Adevărul de Seară, generalul în rezervă Andrei Kemenici.

Împătimit al jocurilor de noroc

De la soţia sa am aflat însă, că unul dintre cele mai importante personaje implicate în moartea lui Ceauşescu, este un împătimit al jocurilor de noroc la aparate iar la Loto joacă mereu în grupuri organizate. „Nu e aşa, nu a câştigat. Eu nu m-aş fi bucurat? Soţul meu este un jucător, tot oraşul ştie. Toată lumea ştie că Kemenici joacă. Îmi era şi ruşine la un moment dat să vorbesc cu lumea. Ăsta e, joacă şi la aparate, ce să-i fac? Nu am putut să-l opresc. Suntem căsătoriţi de 51 de ani şi este o chestie care întrece orice limită. Soţul meu a jucat în colective şi de câte 70 de persoane, ce era de ei. Au câştigat odată o maşină, e jucător înrăit”, a declarat soţia generalului.

Ginerele său a confirmat zvonul

Ginerele fostului comandant al U.M. 01417 Târgovişte a confirmat pentru Adevărul de Seară că Andrei Kemenici a câştigat. „Era şi timpul ca banii să vină şi la Târgovişte. E o bucucrie că au venit banii şi la noi şi vă daţi seama că şi pentru familie. Au jucat în echipă, chiar nu ştiu cât ar veni de fiecare pentru că se mai opresc nişte taxe, dar oricum e bine. Sunt o echipă care joacă de ani buni. E primul său câştig valoros, a mai câştigat, dar sume mici”, ne-a povestit colonelul Valentin Sandu.

Vecinii de cartier ai generalului îl felicită pe acesta pentru câştigul nesperat. „Îmi pare bine pentru el. A dat norocul peste el acum la bătrâneţe, foarte bine. A suferit mult şi are nevoie de alinare. Îl ştiu de pe la televizor, a fost comandant la unitatea miliatară”, ne-a spus Radu Marieta.

„Prietenii” au jucat un bilet de 200 de lei

Potrivit Loteriei Române, câştigătorii s-au prezentat deja la Bucureşti pentru a revendica premiul, şi au declarat ca au încredere totală în jocurile organizate de loterie şi că participă de peste 15 ani. Ei au mai spus că vor continua să joace, săptămână de săptămână, aşa cum au făcut şi până acum.    Întrebaţi ce vor face cu banii câştigaţii, aceştia au spus că în primul rând îşi vor ajuta familia. Biletul norocos a fost jucat la agenţia 15-007 din Târgovişte. Pe fiecare din cele trei zone ale biletului s-a jucat câte o schemă redusă cod 49, precum şi o variantă la Noroc. Varianta castigătoare s-a regăsit pe schema din zona C a biletului.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite