Liceenii învaţă să fie lideri cu ajutorul Fundaţiei "Leaders"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Cea de-a treia ediţie a „Leadership Autentic” se va desfăşura în peste 25 de licee din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Galaţi, Craiova, Constanţa, Târgovişte, Moineşti, Berca şi Buzău. 700 de liceeni vor face primii paşi în leadership în anul scolar 2011 – 2012 participând la programul dezvoltat de Fundaţia „Leaders”.

Prima etapă va începe pe 25 noiembrie. Cursurile sunt adresate tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18.  Lista completă a liceelor beneficiare va fi actualizată pe parcursul anului şcolar pe site-ul www.leadershipautentic.ro.

Cursul cuprinde atât părţi teoretice, cât şi practice. Metodele de predare sunt adaptate grupului de vârstă şi cuprind tehnici de rezolvare de situaţii de viaţă şi vorbire în public.

Leadership Autentic se desfăşoară doar cu sprijinul companiilor care investesc în educaţia tinerilor, iar principalii susţinători ai programului sunt Petrom şi BRD Groupe Société Générale. ProgramUL dezvoltat de fundatia Leaders a fost implementat în peste 22 de licee din ţară, depăşind pragul de 1.000 de participanţi în anul şcolar 2010-2011.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite