La plimbare cu bărcuţa pe lac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Grădinilor Publice din Târgovişte dau drumul la distracţie pe lacul din parcul Chindiei.

Dacă vremea frumoasă va ţine cu Cetatea de Scaun a Ţării Româneşti, atunci târgoviştenii sunt invitaţi la o plimbare cu barca, pe lacul “Brotăcei” din parcul Chindia. Au fost pregătite opt bărcuţe şi absolut toate sunt pregătite, vopsite şi recondiţionate pentru cei dornici de o aventură pe lac.


Curăţenia lacului a durat câteva săptămâni
Muncitorii s-au gândit din timp la perioada primăverii şi la avalanşa de târgovişteni care în fiecare an vin să se plimbe cu barca aşa că şi-au luat toate măsurile pentru ca ei să se simtă bine. Numai puţin de câteva săptămâni a durat cureţenia lacului. A fost nevoie ca acesta să fie secat, malurile să fie reabilitate şi de abia apoi umplut din nou cu apă. „Am văzut de ceva timp s-au pregătit să pregătească lacul. Mai era gunoaie, resturi căzute din copaci şi era nevoie ca de primăvară să fie limpede ca lacrima. Oricum, s-au mişcat bine reprezentanţii parcului. O să îmi aduc şi eu băieţelul zilele acestea”, ne-a povestit Elena, în vârstă de 35 de ani.


7 lei pentru o jumătate de oră
Taxa de închiriere este de 7lei/30 de minute pentru 2 persoane, şi de 11 lei/30 de minute pentru 3-4 persoane. “Abia aşteptam să se deschidă sezonul bărcuţelor. În fiecare an, ne aducem copiii la plimbare pe lac. Cel mai frumos este după-amiaza când se poate vedea apusul. Acum este curăţat lacul şi bărcuţele sunt aranjate. Preţul mi se pare un pic cam piperat pentru buzunarele noastre”, ne spune Alin Voicu, un târgoviştean în vârstă de 36 de ani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite