„La Târgovişte avem condiţii de performanţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Nini, antrenor CSM Târgovişte
Florin Nini, antrenor CSM Târgovişte

Echipa de baschet feminin a municipiului, CSM Târgovişte, arată bine la începutul noului sezon, iar noul antrenor, Florin Nini, este mulţumit de prestaţia jucătoarelor sale şi mai ales de condiţiile de la club, despre care spune că sunt prielnice performanţei.   

Aveţi lotul complet, v-aţi mai dori vreo jucătoare?

„Deocamdată eu sunt mulţumit cu ce am, de jucătoarele mele. Sigur că mai avem pe poziţia a cinea o mică gaură, însă numai dacă managamentul echipei va considera, va mai aduce o jucătoare. Eu personal sunt mulţumit deocamdată de ele. Mai este de lucru în ceea ce priveşte conţinutul tehnico-tactic, dar acest lucru este normal. Pe mine mă bucură că au o atitudine bună şi au demonstrat în acest turneu că au reuşit că aibă o evoluţie constant bună, chiar dacă adversarul a fost de nivel mediu sau mare”.

V-aţi gândit şi la un nume pentru poziţia cinci?

„Nu. Din moment ce eu sunt mulţumit şi caut să scot to ce au mai bun aceste jucătoare, nu m-am gândit la o anumită jucătoare. Clubul nostru a luat legătura cu mai multe agenţii de impresariat şi se vor face discuţii dacă e nevoie. Pe mine mă bucură că sunt multe jucătoare românce care au valoare şi îşi doresc să crească. Trebuie să avem grijă de ele pentru că sunt ale noastre”.

Am înţeles că va fi un sistem diferit pentru acestă ediţie a Cupei

„Pentru că sunt probleme cu sosirea cărţilor de testare a unor jucătoare, Cupa României se va juca doar pe bază de tabel, dar în acest an, poţi schimba o jucătoare dacă nu eşti mulţumit de ea. Dacă se juca pe baza legitimaţiei, schimbarea unei jucătoare, atrăgea după sine şi plata unei sume suplimentare. E un avantaj pe care îl au cluburile în acest an”.

Cum vi se pare acest început de campionat?

„Este foarte disputat. Noi nu ne aşteptăm la candidaţi slabi. Aşa cum anunţam la începutul sezonului, sunt şase, şapte echipe care se bat pentru locurile 1-8 şi desigur că sunt cinci echipe cu reală potenţă pentru a se bate pentru Cupa României şi la câştigarea campionatului”.

Cum vă simţiţi la Târgovişte

„Mă simt bine. Sunt condiţii bune la Târgovişte. Managementul clubului ne-a oferit atât sală cât şi condiţii de cazare şi masă foarte bune. Deci avem condiţii de a face performanţă”.

Istorie CSM Târgovişte

8 coroane de campioană a României , 5 cupe , de două ori vicecampioană şi două medalii de bronz . Aceasta este zestrea de invidiat a Târgoviştei baschetbalistice, de la începutul anilor 90 şi până în prezent. Un palmares ce rivalizează cu cele ale marilor cluburi europene, un palmares care a făcut din echipa de lângă Turnul Chindiei un nume respectat şi invidiat de partenerele de competiţie.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite