LOVITURĂ DE TEATRU LA PNL DÂMBOVIŢA Plăiaşu a fost „măturat” de pe lista de candidaţi la Camera Deputaţilor. Vasile Horga i-a luat locul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Horga
Vasile Horga

Pe ultima sută de metri, preşedintele interimar al PNL Dâmboviţa, Mihai Volintiru a schimbat candidatul în Colegiul 1 la Camera Deputaţilor. În locul lui Gabriel Plăiaşu a fost desemnat fostul Vasile Horga. Mutarea a fost făcută noaptea trecută.

Gabriel Plăiaşu

„Candidatura a venit pentru mine ca o surpiză, pentru că am fost anunţat abia noaptea trecută şi încă nu mi-am făcut un plan bine conturat. Am identificat vreo 10 proiecte legislative pe care voi încerca să le promovez. Toate privesc ori judeţul Dâmboviţa, ori în ansamblu, activitatea privind drepturile cetăţeanului”, a declarat Vasile Horga.

Mihai Volintiru îl vede,deja, pe Vasile Horga, viitor parlamentar de Dâmboviţa. „În urma analizelor făcute asaeră în cadrul USL, pentru maximizarea rezultatelor USL, s-a luat decizia unor modificări de candidaturi faţă de cele anunţate iniţial. În colegiul Dâmboviţa, PNL are doar 3 candidaţi. Motivul pentru care eu sunt la Dâmboviţa este : 3 candidaţi, 3 parlamentari. Decizia vizavi de candidatura domnului Plăiaşu pot spune că îmi aparţine în mare măsură. Conducerea partidului m-a împuternicit să decid dacă este cea mai bună soluţie sau nu, lucru pe care l-am făcut.Reproşurile i le-am făcut în particular. Dacă el are ceva de spus, să spună”, a declarat acesta.


 
Întrebat dacă Vasile Horga va obţine un rezultat mai bun decât Plăiaşu, Volintiru a răspuns: „Eu sunt 100% convins că cei trei candidaţi ai PNLsunt de astăzi parlamentari. Filiala Dâmboviţa este „sub linie”, ca atare, candidaţii sunt desemnaţi de la centru. Este penultima organizaţie din ţară”, a mai spus Volintiru.

Mihai Volintiru

LISTA COMPLETĂ A CANDIDATURILOR USL

SENAT

Colegiul 1 - Badea Leonardo, vicepreşedinte CJ Dâmboviţa, conferenţiar universitar, economist din partea PSD
Colegiul 2 - Sorin Roşca Stănescu, ziarist, din partea PNL
Colegiul 3 - Valentin Calcan, senator, inginer, din partea PSD

CAMERA DEPUTAŢILOR

Colegiul 1 - Horga Vasile, profesor universitar, economist, din partea PNL
Colegiul 2 - Rovana Plumb, ministrului Mediului, inginer, doctor în ştiinţe, din partea PSD
Colegiul 3 - Ion Stan, deputat, economist, din partea PSD
Colegiul 4 - Pârgaru Ion, profesor universitar, doctor în economie, din partea PNL
Colegiul 5 - Stanciu Zisu, economist, din partea PSD
Colegiul 6 - Dumitru Georgică, economist, din partea PC
Colegiul 7 - Săvoiu Ionuţ Cristian, inginer, din partea PSD
Colegiul 8 - Carmen Moldovan Ileana, deputat, notar public, din partea PSD

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite