Jurnaliştii dâmboviţeni, provocaţi la concurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Europe Direct a lansat a doua ediţie a concursului "Reporter european mai aproape de cetăţean", la care sunt invitaţi să se înscrie toţi gazetarii din judeţ, indiferent că reprezintă presa scrisă, radio, televiziune sau electronică.

Pot fi înscrise atât materiale publicate individual, în perioada ianuarie 2011 - iunie 2011, cât şi articole apărute în cadrul unei serii.

Jurizarea se va desfăşura în perioada 13 – 15 iunie.Juriul îşi rezervă dreptul de a scoate din concurs orice material sau articol care nu îndeplineşte cerinţele de participare.

Premiile constau în echipamente informatice performante, utile pentru activitatea zilnică a unui jurnalist.

Pentru înscriere sunt necesare materialele propuse şi publicaţia ori site-ul în care acesta a apărut ori transcriptul materialului şi al emisiunii în care a fost difuzat, după caz.

Formularul de înscriere la concurs poate fi solicitat atât la sediul EUROPE DIRECT, cât şi prin e-mail la adresa office@edtargoviste.ro, dar şi descărcat de pe site-ul www.edtargoviste.ro, (vezi secţiunea dedicată concursului).

Candidaţii trebuie să depună materialele la sediul Centrului EUROPE DIRECT Târgovişte, str. Stelea, nr. 2, 130018 Târgovişte.

În dosarul de candidatură trebuie incluse şi datele de contact personale: nume şi prenume, adresa poştală, telefon şi e-mail.

Termenul limită pentru transmiterea materialelor este 10 iunie 2011, data poştei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite