Job-uri în cadrul organismelor europene, disponibile pentru români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul Centrului European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale se află la Tesalonic
Sediul Centrului European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale se află la Tesalonic

Dâmboviţenii care vor să lucreze în cadrul Centrului European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale pot să trimită CV şi scrisoare de intenţie, redactate în limba engleză, on line la adresa http://ec.europa.eu, secţiunea cariere.

În acest moment sunt disponibile trei posturi:

1. SENIOR EXPERT în formarea şi dezvoltarea continuă la locul de muncă. Termenul limită pentru înscriere este 13 decembrie 2011 la 15:00 ora Greciei.

2. EXPERT ÎN ORIENTARE PE TOT PARCURSUL VIEŢII. Termenul limită pentru înscriere este 13 decembrie 2011 la 15:00 ora Greciei.

3. DIRECTOR - Consiliul de administraţie al Centrului European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale. Termen limită pentru înscriere este 9 ianuaroie 2012, ora 23:59, ora Europei.

Cedefop – Centrul European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale, înfiinţat în 1975, este o agenţie europeană care contribuie la promovarea şi dezvoltarea educaţiei şi formării profesionale în cadrul Uniunii Europene (UE). Iniţial având sediul la Berlin, Cedefop a fost una dintre primele agenţii specializate şi descentralizate înfiinţate. În 1995, sediul principal al Cedefop a fost transferat la Tesalonic, însă dispune şi de un birou de legătură la Bruxelles.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite