Târgovişte: Jeansii, la mare căutare în sezonul rece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii zecilor de magazine de haine din Târgovişte s-au pregătit pentru sezonul de toamnă, iar ofertele sunt pentru toate buzunarele. Cele mai mici preţuri le găsim în Piaţa 1 Mai sau în Complexul Pavcom, iar cele mai mari preţuri în magazinele de pe Centrul Vechi. Târgoviştenii plătesc în jur de 400 de lei pentru un rând de haine noi de toamnă

Pentru că toamna si frigul au dat năvală şi ne-au luat prin surprindere, suntem nevoiţi să ne reînnoim garderobele. Şi cum la fiecare schimbare de anotimp este greu sa ne decidem de unde cumpărăm, ce cumpărăm, cât plătim, trebuie mai întâi să studiem ofertele. De la creaţii de fiţe pâna la cele care nu neapărat poartă semnătura vreunui creator de modă cunoscut, de la imitaţii până la haine de firmă, toate acestea se vând la preţuri accesibile tuturor târgoviştenilor.

Oferte tentante

În ciuda vremurilor de criză pe care le trăiesc, târgoviştenii se pot bucura de produse vestimentare de bună calitate, unele chiar la preţuri mai mici decât anul trecut. Cei cu pretenţii

pot da iama în magazinele din centrul oraşului, unde pot gasi bluze si pulovere cu preţuri cuprinse între 60 şi 80 de lei. Sarafanele şi jeansii sunt, de asemenea, la mare căutare şi se pot achiziţiona în schimbul unor sume de 150, respectiv 255 de lei. Nici jachetele de toamnă nu trebuie să lipsească din minicolecţia vestimentară personală 2009. În funcţie de model, material sau marcă, târgoviştenii vor plăti aproximativ 220 de lei pentru o jachetă.

Raport calitate – preţ

Atunci când mergem la cumpărături trebuie să ţinem cont în primul rând de raportul calitate- preţ, indiferent de câţi bani suntem dispuşi să cheltuim pe haine. Târgoviştenii care iau în seamă acest considerent pot, măcar din curiozitate, să treacă prin magazinul Street, situat pe Centrul Vechi. De la rochiţe trendy, fuste, cămăşi şi jachete pentru doamne, până la articole vestimentare pentru bărbaţi, se poate achiziţiona orice. Avantajul cumpărătorilor este acela că preţurile sunt pentru toate buzunarele, iar culorile un adevărat pastel de toamnă.

Cu toate că cei mai mulţi dintre târgovişteni preferă să colinde magazinele din oraş, când vine vorba de cumpărături trebuie luată în calcul şi ofertele existente în Piaţa 1 mai, de la Complexele Pavcom, Mondial şi Merloni, unde, de regulă, plătim chiar şi de două ori mai puţin pentru un obiect vestimentar.

 „ Eu cumpăr haine din piaţă de când mă ştiu. Nu cred că e mare diferenţă între marfa care se vinde în magazine şi cea de pe piaţa. Calitatea e cam aceeaşi, iar hainele de aici sunt ceva mai ieftine”, spunea Angela Tătaru, 43 de ani, din Târgovişte.

Aici preţurile hainelor sunt cât se poate de accesibile. O bluză se poate achiziţiona în schimbul sumei de 35 de lei, o pereche de blugi costă aproximativ 70 de lei, iar preţul unei jachete este, în medie, 120 de lei. Cu toate ca raportul calitate-preţ rămâne discutabil atunci când vine vorba despre hainele vândute în piaţă, comercianţii de aici ne oferă, totuşi, o alternativă valabilă.

Se poartă culorile calde


Sigur ca atunci când vorbim de haine, nu luăm în considerare doar calitatea sau preţurile hainelor pe care le achiziţionăm, ci şi culorile care ne plac şi care ne reprezintă. Pentru ca reţeta unui shopping plăcut să fie întreagă, târgoviştenii trebuie să ţină cont de faptul că toamna aceasta se poartă culorile calde. Roz şi mov sunt culorile care predomină pentru bluze, cămăşi, pulovere, la care se adaugă şi culoarea gri, în această toamnă la fel de gri! 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite