Jandarm în afara legii. Ilie Dragoş a fost lăsat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă a băgat spaima în angajaţii primăriei din Gura Foii şi şi-a făcut de ruşine atât unitatea pentru care lucrează cât şi familia, jandarmul Ilie Dragoş a fost lăsat în libertate, până la „noi ordine” ale Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti.

Jandarmul a provocat un scandal monstru, ieri, în urma unor certuri în familie. S-a dus glonţ la primărie cu un ciocan şi a spart toate geamurile de la intrare. „A fost foarte recalcitrant. A venit aici cu ciocanul şi a dat în toate geamurile. E supărat pe mine pentru că l-am reclamat şi data trecută atunci când a urinat pe primărie iar pe mine m-a bătut şi mi-a spart ochelarii”, a declarat Popescu Nicolae, paznicul Primăriei Gura Foii.

Imediat după ce a plecat de la primărie, jandarmul, băut fiind spun martorii, a condus beat şi a intrat cu maşina într-un autocar. “Poliţia se ruga de el să nu mai bea şi nu asculta deloc. În momentul acela i-au pus cătuşele şi l-au dus la Găeşti”, a declarat Nuţă Marin, proprietarul autocarului.

Ilie Dragoş este acuzat de conducere a unui autoturism pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat, distrugere şi refuz de recoltare a probelor biologice. „Dosarul a fost trimis la Parchet în vederea dispunerii de măsuri legale”, a declarat agent Georgiana Comănici, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite