Jafuri în valoare de 18.000 de lei, ţinute la secret de poliţia dâmboviţeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul în cazul mai multor furturi  din locuinţe a fost reţinut de poliţişti, după luni de căutări. Oamenii legii din Băleni l-au prins pe un bărbat de 39 de ani, din Pucioasa, acuzat de furturi din locuinţe, constând în bijuterii şi bani, în valoare totală de 18.800 de lei.

Cum ne-a obnişnuit Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, popularizarea acestor cazuri de furturi din locuinţe a venit după prinderea autorului. "Lucrătorii Secţiei de poliţie nr.2 Poliţie Rurală Băleni, în timp ce executau serviciul de patrulare, au fost sesizaţi de P.C., de 48 de ani, din localitate, că o persoană necunoscută a pătruns în locuinţa sa, de unde a sustras suma de 3500 lei. Poliţiştii l-au identificat pe R.M, de 39 de ani, din oraşul Pucioasa, asupra căruia a fost găsită suma de bani sustrasă. În urma activităţilor de verificare şi cercetare, în sarcina numitului R.M. s-a reţinut comiterea a patru  fapte de furt din locuinţă, săvârşite pe raza comunei Băleni,  prejudiciul cauzat, constând în bijuterii şi diferite sume de bani,  fiind estimat la suma de 18 800 lei", se precizează într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Suspectul a fost reţinut pa bază de ordonanţă  pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite