Ion Crăciunescu este acuzat de modul cum conduce Chindia Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Crăciunescu
Ion Crăciunescu

Într-o scrisoare deschisă, semnată anonim de un grup de suporteri, se arată o serie de nemulţumiri la adresa fostului arbitru internaţional. Ion Crăciunescu spune că cei care au scris rândurile sunt oameni răuvoitori, care vor să creeze conflict în jurul echipei târgoviştene. Totodată, fostul arbitru internaţional afirmă că scrisoarea este o făcătorie ieftină.

Se doreşte înlăturarea lui Ion Crăciunescu. La Chindia încep să apară conflicte, menite să dezmembreze clubul nou înfiinţat. În sfera fotbalului târgoviştean circulă o scrisoare deschisă destinată grupului de investitori ai formaţiei de lângă Turnul Chindiei, semnată anonim de „un grup de suporteri binevoitori şi binecunoscători”, prin care aceştia acuză modul cum Ion Crăciunescu gestionează lucrurile la echipa aflată în seria 3 a celui de-al treilea aşalon fotbalistic. Aceştia spun că fostul arbitru internaţional, preşedinte al FC Chindia Târgovişte, nu comunică cu jucătorii şi antrenorii şi nu permite ca echipa să se pregătească pe gazonul stadionului „Eugen Popescu”, unde îşi dispută meciurile de pe teren propriu, dar şi că acesta a schimbat mai mulţi delegaţi în cadrul echipei. „Terorizând prin comportamentul său vulcanic,irascibil, pe toţi cei din club: jucători, antrenori, personal auxiliar, Crăciunescu nu va face altceva decât să contribuie negativ la ceea ce se doreşte a se face”, se spune în scrisoarea deschisă.

„Este o făcătorie ieftină a unor oameni mărunţi”

Fostul arbitru internaţional preferă să stea deoparte de acuzele lansate de un grup de oameni anonimi, cărora le reproşează că nu avut responsabilitatea să se semneze cu numele real. „Cu ce-i deranjează pe suporteri că delegaţii au plecat de la club? Asta este strategia noastră, cine nu se încadrează poate să plece fără niciun regret. Este o făcătorie ieftină a unor oameni mărunţi. Am auzit că aici, la Târgovişte, tot timpul au fost astfel de scandaluri şi conflicte. Aceşti oameni nu merită nici măcar băgaţi în seamă, dar să le mai şi răspunzi”, a declarat pentru Adevărul de Seară Ion Crăciunescu, preşedinte al FC Chindia Târgovişte.
Ion Crăciunescu pune rândurile scrisorii în cârca unor oameni răuvoitori, care sunt adepţii scandalului şi care vor să dezbine echipa târgovişteană şi spune că nu este problema acestora pe ce teren se pregăteşte echipa. „Peste tot în lume, nu se antrenează nimeni pe terenul pe care joacă, în special la Târgovişte, unde terenul pe care jucăm era în condiţii deplorabile, iar la ora actuală se prezintă din ce în ce mai bine. Noi suntem o echipă tehnică şi avem nevoie de teren foarte bun, ca să putem pasa”, adaugă fostul arbitru internaţional.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite