Ion Stan: Nu plec din PSD că nu-i mai place lui Ponta de ochii mei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Stan a pierdut şefia PSD Dâmboviţa
Ion Stan a pierdut şefia PSD Dâmboviţa

Fostul preşedinte al organizaţiei PSD Dâmboviţa, Ion Stan, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că a respins ca nejustificate motivele schimbării sale din funcţie, pe care i le-a transmis Victor Ponta, el precizând că nu va pleca din partid dacă nu-i mai place preşedintelui partidului de ochii săi.

„Am văzut, am fost demis. Motivele pe care Ponta mi le-a transmis azi sunt inventate, ca să găsească un pretext ca să mă schimbe. Le-am respins pe toate azi", a spus Stan pentru Mediafax.

El a precizat că nu va pleca din PSD.

„Nu plec din PSD că nu-i mai place lui Ponta de ochii mei. Aici am stat 20 de ani, aici rămân. Ce am de spus voi spune în continuare, nu mai am nicio reţinere, nu e o problemă că nu mai sunt preşedinte", a spus Ion Stan.
Biroul Permanent Naţional (BPN) al PSD a votat, marţi, cu unanimitate, schimbarea preşedintelui organizaţiei PSD Dâmboviţa Ion Stan cu noul preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, au precizat, pentru Mediafax, surse din partid.

Sursele citate au precizat că, deşi toţi membrii BPN au fost de acord cu înlocuirea lui Stan cu Ţuţuianu, se doreşte găsirea unei modalităţi diplomatice de comunicare a acestui lucru fostului lider al organizaţiei.

De altfel, întrebat în conferinţa de presă dacă au existat schimbări de preşedinţi de organizaţii operate de BPN, Victor Ponta a evitat să facă declaraţii în acest sens.

„Sunt organizaţii în atenţia BPN pentru a lua măsuri de dinamizare, nu le comunic, vreau să discut eu direct cu colegii mei. Dcă aflaţi dumneavostră pe surse, să fie ruşinea sursei", a spus Ponta, râzând.

De asemenea, în BPN de marţi a fost discutată şi situaţia PSD Botoşani, al cărei preşedinte, Gheorghe Marcu, va pleca la CNVM.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite