Invitaţie la teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din spectacolul "Târgovişte de jucărie"
Imagine din spectacolul "Târgovişte de jucărie"

Publicul mai poate vedea luna aceasta 10 spectacole, în 16 reprezentaţii. Teatrul Municipal Târgovişte a deschis stagiunea 2011-2012, propunând iubitorilor de artă spectacole pentru copii, tineri şi adulţi, dar şi o premieră. Aflaţi ce spectacole se joacă în următoarele săptămâni.


Fiecare sfârşit de săptămână este, din această lună, mai bogat. Târgoviştenii şi nu numai pot profita de programul noii stagiuni a Teatrului Municipal Târgovişte. Nu numai serile de week-end sunt vizate, fiind stabilite spectacole şi pentru unele zile de miercuri şi joi.

 „Unchiul Vanea”, un nou spectacol

Mâine, 14 octombrie, va avea loc avanpremiera spectacolului „Unchiul Vanea”, de Anton Pavlovici Cehov, în regia lui Sorin Militaru. Spectacolul se joacă la sala Tony Bulandra, de la ora 19.00, iar premiera este programată pentru sâmbătă, în aceeaşi sală şi de la aceeaşi oră. Cei care sunt ocupaţi în acest sfărşit de săptămână, mai au două ocazii să vadă spectacolul, pe 22 şi 26 octombrie.
„Târgovişte de jucărie”, de Ştefan Peca, în regia Anei Mărgineanu, o producţie mai nouă a teatrului, se joacă pe 16 octombrie, la Sala Tony Bulandra. Pe 19 octombrie, puteţi vedea sau revedea spectacolul „102virgulă7”, de Erhard Schmied, regie Victor Scoradeţ, la Sala Studio. Pentru data de 21 octombrie, este programat „Paparazzi” de Matei Visniec, în regia Evei Patko, spectacol ce se va juca la Sala Tony Bulandra. O altă reprezentaţie va avea loc pe 30 octombrie. Duminică, 23 octombrie, publicul este invitat la o comedie sentimentală. „Sosesc deseară”, de Tudor Muşatescu, regie Laurenţiu Calomfirescu, are loc la Sala Tony Bulandra. O altă comedie poate fi văzută pe 28 octombrie, dar la Sala Studio. Este vorba despre „Matrioşca”, de Tuncer Cucenoglu, în regia lui Cătălin Chirilă. Iar sâmbătă, 29 octombrie, în sala Tony Bulandra, se joacă „...Şi apoi am devenit bărbat”, de Robert Anderson, regie Felix Crainicu, spectacol ce a avut premiera în octombrie 2010. Toate aceste reprezentaţii încep de la ora 19.00.

Teatru pentru copii


Nu au fost uitaţi nici cei mai mici dintre spectatori. Ei pot vedea, în a doua jumătate a acestei luni, trei piese de teatru. „Pinochio”, de Carlo Goldoni, în regia lui Gabriel Apostol, se joacă pe 15 şi pe 22 octombrie, la Sala Mihai Popescu, de la ora 11.00. Pe 20 şi pe 27 octombrie, de la ora 12.30, cei mici sunt aşteptaţi la „Hansel şi Gretel”, de Fraţii Grimm, regie Dan Ţopa. Spectacolul se joacă în Sala Tony Bulandra. Iar sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 11.00, la Sala Mihai Popescu, are loc „Motanul încălţat”, de Charles Perrault, în regia lui Alin Antemir.
Preţul unui bilet întreg este de 10 lei, elevii şi studenţii plătind doar 5 lei. Biletul de intrare la spectacolele pentru copii este de 3 lei. Iar la premieră, spectatorii vor scoate din buzunar 15 lei pentru un bilet întreg şi 10 lei pentru unul redus.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite