Invitaţie la bălăceală în piscinele din Târgovişte şi împrejurimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii piscinelor s-au pregătit deja pentru clienţi şi şi-au deschis larg porţile în sezonul 2011. Fie că vorbim de piscina „Daso Cado”, de „Blue Heaven” sau de „Hanul Logofătului”, târgoviştenii şi nu numai, au unde să se răcorească în zilele toride de vară.

Târgoviştenii au liber la distracţie în Daso Cado Land, acolo unde se află cea mai modernă piscină din judeţ. Muncitorii au început deja curăţenia la piscină iar cei care vor să se bronzeze şi să se simtă bine sunt aşteptaţi la bălăceală. Intrarea este 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii, iar în weekend, intrarea este 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii. Reprezentanţii Daso Cado spun că preţurile practicate sunt preţuri de criză, care pot fi susţinute de orice buzunar.

„Ţinem preţurile la nivelul de anul trecut pentru oameni normali, de rând. De asemenea, vom avea petreceri pe plajă locuri de autoservire, de unde se pot cumpăra meniuri ale zilei la preţuri mai mult decât accesibile. Mâncarea este gătită şi foarte bună. Avem şi hamsii tocmai pentru ca lumea să se simtă ca la mare. Au început să se facă rezervări şi din alte judeţe ale ţării. Pentru clienţii fideli se pot face şi abonamente şi chiar reduceri”, ne-a declarat Dorin Petruş.



Piscina “Blue Heaven”, o oază de verdeaţă şi de la linişte


Când căldura insuportabilă vă dă bătăi de cap şi vreţi să vă răcoriţi într-un loc liniştit, ferit de agitaţia cotidiană, daţi o fugă la piscina „Blue Heaven”. Situată la ieşire din oraşul Pucioasa, la 25 de km de Târgovişte, „Blue Heaven” vă oferă peste 60 de şezlonguri cu umbreluţă, o piscină pentru adulţi şi două pentru copii, loc de joacă, bar şi terasă.

Toate pentru doar 10 lei de persoană, indiferent de ziua în care alegeţi să vă distraţi. De asemenea, aveţi la dispoziţie vestiar şi duşuri. Şi ca tabloul să fie complet aflaţi că puteţi mânca şi gratar, la preţuri rezonabile: hamsii, mici şi cârnăciori. Pentru a alunga monotonia, puteţi închiria şi table sau rummy pentru doar cinci lei pe oră. Piscina „Blue Heaven” dispune şi de un bar generos cu terasă, unde puteţi urmări meciurile echipei favorite sau pur şi simplu să vă răcoriţi cu un suc sau cu o bere.

Piscina “Hanul Logofătului”


O altă locaţie ferită de agitaţia oraşului, este piscina “Hanul Logofătului”, situată la doar 15 kilometri de Târgovişte spre Câmpulung. Aici veţi avea cu siguranţă răcoarea dorită, la umbra pădurii Priseaca. Preţul de intrare este de doar 10 lei, cu tot cu şezlong. De la barul piscinei puteţi lua aproape orice, de la bere la suc şi apă plată cu lămâie. Preţurile băuturilor pornesc de la 4 lei pentru o bere şi de la 3 lei pentru o răcoritoare.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite