Investiţie. “Cramele Halewood” a deschis un magazin la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Magazinul oferă vinuri de cea mai bună calitate din România, dar şi vinuri importate din Europa, America, Australia şi Africa.  “Halewood” este cel mai important exportator de vinuri îmbuteliate din România şi îşi are originile în Marea Britanie. Compania a fost înfiinţată în 1978 de către John Halewood.

“Cramele Halewood”, cel mai mare exportator de vinuri îmbuteliate din România şi unul dintre cei mai importanţi producători de vinuri liniştite şi spumante de calitate superioară din ţara noastră, a dechis, joi, un nou magazin în Târgovişte. “Halewwod The Winery Outlet Târgovişte” este cel de-al cincilea magazin deschis în România după cele din Urlaţi, Azuga, Ploieşti şi Breaza.  Magazinul este localizat pe B-dul Mircea cel Bătrân, blocul X2, parter şi se întinde pe o suprafaţă  de 80 de metri pătraţi. Magazinul oferă spre vânzare vinuri produse de Cramele Halewood, din strugurii provenind din cele trei regiuni viticole importante ale României: Dealu Mare, Podişul Transilvaniei şi Cernavodă - Murfatlar. Pe lângă acestea, se găsesc şi vinuri de la cei mai importanţi producători din Europa, America, Australia şi Africa.

Magazinul comercializează 400 de de vinuri îmbuteliate, la preţuri de producător şi distribuitor direct, vinuri pentru toate gusturile, procentul de vinuri româneşti fiind de 40%. “Deschiderea de noi magazine face parte din strategia noastră de dezvoltare pe termen mediu şi lung. Pe lângă obiectivele de ordin comercial, magazinele ne permit o interacţiune directă cu consumatorul final. Magazinul din Târgovişte nu este ultimul planificat pentru acest an. În perioada următoare, intenţionăm să extindem să extindem reţeaua de magazine în oraşele Bucureşti, Braşov şi Timişoara”, a declarat Dan Munteanu, director general al Cramelor Halewood.

Printre cele mai bune vinuri pe care le puteţi găsi la “Cramele Halewood” din Târgovişte, amintim “Chemin Blanc”, un vin alb din Africa de Sud, care se comercializează cu 22 de lei sticla şi “Feteasca Neagră”, un vin roşu de producţie românească, ce se comercialieazează cu 55 de lei sticla.

Halewood International

Înfiinţată în 1978 de către John Halewood, compania Halewood International Ltd. a devenit în scurt timp cea mai mare casă independentă producătoare de vinuri şi băuturi alcoolice din Marea Britanie. Compania deţine acum participaţii în zonele cheie ale industriei de băuturi din întreaga lume. Cu o cifra de afaceri anuală de peste 500 milioane de Euro, Halewood International Ltd distribuie peste 1.400 de produse pe teritoriul Marii Britanii şi în 30 de ţări din toata lumea, printre care şi România, unde are trei subsidiare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite