Investigaţii. Un poliţist comunitar din Târgovişte se chinuie de zece luni să afle de ce boală suferă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul este suspect de sarcoidoză („boala tăcută”) însă până acum, niciun doctor nu a fost în stare să îi prescrie un tratament. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, are crize extrem de puternice care îl ţin la pat şi câteva zile la rând, manifestate prin stare generală proastă, stări de vomă, dureri de stomac şi de spate. El speră ca un medic să fie interesat de cazul său şi să îl analizeze „la sânge”.

Aproape că nu mai găsim un om sănătos pe întreaga planetă însă cea mai frustrantă boală este aceea cu care nu poţi să te lupţi. O simţi că îşi face de cap în corpul tău, dar nu ai ce să îi faci. Exact asta simte şi un târgoviştean de 39 de ani, care de zece luni a făcut nenumărate drumuri la Bucureşti pentru a afla de ce suferă.

La început avea probleme de respiraţie

Iniţial, problemele sale au început în septembrie 2010, cu o insuficienţă respiratorie. „Am făcut o radiografie la Târgovişte, unde s-au văzut nişte adenopatii, mai exact o inflamare a ganglionilor limfatici. Doamna doctor de acolo mi-a spus că este depăşită de situaţie şi m-a îndrumat să merg la Bucureşti. Am ajuns la Spitalul Fundeni unde am făcut o serie de investigaţii şi o radiografie pulmonară, dar poza arăta exact ca la Târgovişte. Am făcut analize de sânge, ecografie abdominală, endoscopie, colonoscopie, tot ce se poate face pe gastro, dar nimic suspect”, a declarat Ion Şontea.

Citeşte în următorul număr al ADS, de joi, 28 iulie, povestea târgovişteanului care de zece luni se chinuie fără să ştie de ce boală suferă exact.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite