Înscrieri anticipate pentru Bacalaureat 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii dâmboviţeni de clasa a XII-a au completat încă de săptămâna trecută tabelele pentru înscrierea la examenul de bacalaureat de anul viitor, în condiţiile în care această activitate era programată, oficial, de azi până vineri.

O explicaţie a acestei eficientizări a activităţii este că perioada de înscrieri concide cu zilele de concediu fără plată ale profesorilor, conform Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa. “Am luat măsuri pentru a evita aglomerarea înscrierilor pentru că profesorii sunt în concediu fără plată. S-au dat tabelele de săptămâna trecută, iar diriginţii au completat cererile. Pentru promoţiile anterioare, noi am chemat directorii şi secretarii de licee să asigure permanenţa în toată perioada asta“, ne-a precizat inspectorul Constantin Dincă, secretarul Comisiei Judeţene de Bacalaureat.

Profesorii vin la şcoală

Chiar dacă profesorii sunt în concediu fără plată, aceştia au fost nevoiţi să respecte graficul Ministerului. “Nu contează că suntem în concediu fără plată, noi suntem la liceu. Chiar dacă este prima zi de înscrieri, toţi elevii claselor a XII-a din liceul nostru şi-au depus cererea pentru înscrierea la examenul de bacalaureat. Fiind liceu teoretic, elevii noştrii au ales matematica şi istoria la proba obligatorie iar pentru probele la alegere au optat pentru biologie, chimie şi informatică”, spune Radu Tăbârcă, directorul Liceului “Ion Heliade Rădulescu” din Târgovişte.

Pentru elevii din anii anteriori, va mai fi organizată o sesiune de înscriere după sărbători.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite