Târgovişte: Înjunghiat chiar de nepoţii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Înjunghiat chiar de nepoţii săi
Târgovişte: Înjunghiat chiar de nepoţii săi

Un târgoviştean a ajuns, aseară, în stare gravă la spital, după ce a fost bătut şi  înjunghiat de trei tineri, doi fiind nepoţi de ai săi care sunt căutaţi de poliţişti în tot judeţul.



CITEŞTE ŞI Braşov: Un bărbat a fost înjunghiat sub ochii trecătorilor

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Ioana Preda, a declarat că incidentul a fost avut loc aseară, în jurul orei 20.30, pe strada Laminorului, din cartierul târgoviştean Romlux.

Scandalul a pornit de la o sumă de bani pe care agresorii i-au cerut-o victimei, dar a degenerat mai ales că aceştia au consumat o importantă cantitate de alcool. Astfel, potrivit poliţiştilor dâmboviţeni, un bărbat de 31 de ani, a fost înjunghiat cu “ un obiect tăietor înţepător”, ajungând la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte cu răni grave.

Victima este internată la Spitalul Judeţean Târgovişte

“Bărbatul a fost  trimis la Spitalul Floreasca din Bucureşti pentru  plaga prin taiere lombo-abdominală stânga nepenetrantă, discret hemoragică (toaletată şi suturată) şi, întrucât a refuzat internarea, s-a intors la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte unde se află internat în prezent în Secţia Chirurgie Plastică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Elena Ionescu.

Cei trei autori au fost identificaţi, dar doar unul dintre ei a fost prins, ceilalţi doi fiind căutaţi în tot judeţul. Aceştia au vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani.

“Poliţiştii i-au identificat pe cei trei autori, pe unul dintre acestia reuşind să-l prindă, fiind condus la sediul poliţiei. Acum se efectuează activităţi specifice pentru prinderea celorlalţi doi agresori. În cauză s-a intocmit dosar penal, iar în urma concluziilor medico-legale se va stabili încadrarea juridică a  faptei”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Ioana Preda.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite