Inedit! Târgoviştenii au avut ocazia să se dea cu Ferrari GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de târgovişteni şi-a văzut visul cu ochii, în acest sfârşit de săptămână. Au avut la dispoziţie, sub o singură capotă, sute de cai putere şi mult zgomot. Toate acestea au fost oferite de una dintre cele mai frumaose maşini sport din lume, Ferrari Spider 360.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Premieră pentru România


“Drive your dream car” este evenimentul care le-a adus târgoviştenilor bijuteria pe patru roţi iar cel care a făcut posibil acest lucru este Florin Petrescu. “Evenimentul reprezintă o acţiune de agrement şi recreere. Au fost prezentate maşini precum Ferrari, BMW, Ford RS dar şi o motocicletă Suzuki. Ideea am prins-o din Franţa, acolo unde am lucrat şi m-am gândit să aduc un Ferrari şi la Târgovişte, localitatea mea natală”, a declarat acesta.

Evenimentul reprezinta o premiera pentru Romania iar maşina aparţine reprezentanţei Ferrari în ţara noastră. A fost luată pe semnătură, în baza unui contract de închiriere în valoare de 2500 de euro. Contra unei sume cuprinsă între 100 şi 250 de lei, posesorii de permis, categoria B, se puteau plimba prin oraş sub privirile pline de admiraţie ale trecătorilor.

Reprezentanţii evenimentului şi-au luat toate măsurile de siguranţă pentru ca bijuteria pe patru roţi să nu păţeasca nimic. Şoferii nu au fost lăsaţi singuri în maşină iar de accidente nu s-a preocupat nimeni. Bolidul este asigurat iar o cameră de luat vederi amplasată deasupra oglinzii retrovizoare transmitea live tot ce se petrecea în timpul mersului.



Poliţiştii spun că din punctul lor de vedere, această acţiune este perfect legală, atâta timp cât maşinile sunt închiriate legal. „Doar dacă ar fi făcut zgomot puternic după ora 22.00 ar fi putut fi amendaţi”, a declarat agentul Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

„Este extraordinar”

Cei care au avut ocazia să facă o tură de oraş în cea mai dorită maşină sport, au rămas de-a dreptul impresionaţi. „M-am plimbat cu Ferrari şi este extraordinar. Nu se conduce greu, chiar foarte uşor. Trebuie să fi atent cu acceleraţia, în special în curbe, dar senzaţia de maşină puternică nu se poate descrie în cuvinte. De asemenea, felul în care lume întoarce capul după tine, te lasă fără replică”, ne-a spus Octavian Petrescu.

Participanţii au fost nevoiti să îşi cumpere un voucher online pentru a fi siguri că se vor urca la volanul maşinii preferate. Doar într-o singură zi, s-au înscris 32 de participanţi. „E foarte frumoasă maşina. Mi-ar plăcea şi mie să mă plimb dar deocamdată nu am permis. Va trebui să mai aştept o perioadă. Este o maşină celebră, cum doar în filme mai vezi”, a declarat Silviu Banu.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite