Incendiu puternic la o casă din centrul municipiului Targovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii s-au luptat mai bine de o oră cu flăcările
Pompierii s-au luptat mai bine de o oră cu flăcările

Acoperişul unei case din Târgovişte s-a făcut scrum, noaptea trecută, în urma unui incendiu care a izbucnit din cauza unei sobe încinse. Pompierii s-au luptat cu flăcările şi cu fumul dens mai bine de o oră, reuşind să opreasca extinderea focului şi la imobilele învecinate.

GALERIE FOTO

Incendiul a izbucnit puţin după ora 22.00. În imobilul situat pe Calea Domnească din centrul municipiului Târgovişte  nu se mai afla nimeni la acea oră. Câţiva vecini care au văzut fumul dens au anunţat imediat pompierii. În imobil funcţionează un magazin de haine, o florărie şi un cabinet psihologic, bunurile fiind salvate la timp de pompieri şi jandarmi.Se pare că proprietara cabinetului psihologic a încins soba prea tare pentru a face cald înăuntru iar la ora 20.00 a plecat. Din cauza căldurii degajate, coşul de fum s-a aprins iar flăcările s-au extins la acoperiş. La faţa locului au sosit două autospeciale de pompieri, poliţiştii de la rutieră dar şi jandarmii.

Traficul în zonă a fost blocat pentru a se evita producerea vreunui incident iar angajaţii de la Distrigaz au oprit furnizarea de gaze de teama unei explozii. La faţa locului au fost chemaţi şi criminaliştii care au cercetat zona. O patrulă de jandarmi i-a ajutat pe chiriaşi să evacueze bunurile din imobil.

După mai bine de o oră pompierii au reuşit să stingă flăcările care riscau să se extindă şi la un alt imobil din aproporiere.


Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite