Încă un pas spre titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MCM Târgovişte a câştigat şi al doilea meci al finalei cu ICIM Arad şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a câştiga al doilea titlu consecutiv

"Meciul de mâine va fi mai uşor pentru că arădencele vor fi mai obosite", a declarat Monika Broşovszky după prima confruntare a finalei, disputată vineri seară. N-a fost aşa, ba chiar Aradul a jucat mult mai bine decât în meciul de debut şi în unele momente a pus probleme formaţiei pregătite de Cătălin Tănase. Chiar dacă, după cum a declarat preşedintele Gabriel Boriga, MCM a jucat la numai 50% din potenţial, diferenţa finală a fost de peste 20 de puncte, lucru care le dă speranţe fanilor târgovişteni că pot tranşa soarta finalei în numai trei meciuri. Din nou, cea mai bună jucătoare târgovişteană a fost Chrissy Givens, care a marcat 22 de puncte şi a reuşit 7 recuperări.

"S-a simţit un pic oboseala de ziua trecută, dar e bine că totul s-a terminat cu bine. În plus, unele jucătoare au fost un pic prea relaxate şi acesta trebuie să fie un semnal de alarmă pentru meciurile următoare. Ele trebuie să conştientizeze că nu vom fi campioni decât atunci când vom avea medaliile de gât", a declarat, după meci, antrenorul Cătălin Tănase.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite