În seara asta, CSM Târgovişte-Municipal Satu-Mare, ora 18.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Târgovişte va da piept în această seară, începând cu ora 18.00, cu Municipal Satu-Mare, într-un meci contând pentru Cupa României. Elevele lui Florin Nini au câştigat în tur cu 61-60. Meciul va avea loc la Sala Polivalentă iar intrarea este liberă.

Una dintre principalele marcatoare ale Târgoviştei în confruntarea de la Satu-Mare a fost Florentina Diaconu, jucătoarea admiţând că în ciuda rezultatului pozitiv obţinut sâmbătă în fieful echipei lui Dan Fleşeriu au existat momente în care jocul prim-divizionarei dâmboviţene a lăsat de dorit: „N-am avut o zi prea fericită. Trebuia să obţinem un succes la o diferenţă mai clară, dar nesincronizările din defensivă ne-au privat de un rezultat care să ne fi asigurat calificarea încă din tur. În mod cert, pe teren propriu, datele problemei se vor schimba. Trebuie să ştergem impresia lăsată la Satu-Mare şi să obţinem o victorie clară în jocul de miercuri. Avem avantajul terenului propriu, avem avantajul că vom fi susţinute de suporterii noştri şi mai avem avantajul victoriei din tur care în ciuda diferenţei minime este excelentă pentru moralul nostru.”

Alexandra Uiuiu este la rându-i foarte optimistă înainte de meciul programat miercuri seara, de la ora 18 în Sala Polivalentă: „Îi aşteptăm pe suporterii noştri în număr cât mai mare la acest meci. Chiar dacă am câştigat, soarta calificării se va decide la finalul partidei retur. Avem nevoie un sprijin consistent din tribune şi sunt convinsă că târgoviştenii ne vor împinge de la spate spre o victorie şi o calificare în semifinalele Cupei.”

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite