În luna martie vor fi gata noile săli de operaţii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şantierul la Spitalul Judeţean, deschis până în ultima zi a anului
Şantierul la Spitalul Judeţean, deschis până în ultima zi a anului

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi cea a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte şi-au propus să recupereze până la sfârşitul anului cea mai mare parte din întârzierea cauzată lucrărilor de modernizare şi reabilitare de şicanele politice din forul legislativ judeţean.

În consecinţă, se va lucra până în ultima zi a anului, urmând ca şantierul să fie redeschis imediat după Revelion, mai precis pe 3 ianuarie. În momentul de faţă, trudesc pentru reabilitarea şi modernizarea unităţii medicale peste 100 de muncitori.

"Avem planificat ca până la sfârşitul anului să recuperăm o parte din întârzierile datorate unor răutăţi ivite în Consiliul Judeţean. După cum ştiţi, trei luni de zile nu am reuşit să luăm acel împrumut, însă după discuţiile avute cu constructorul ne-a spus că în luna martie va finaliza sălile de operaţie, ceea ce este, din punctul meu de vedere cel mai important. De asemenea, va fi instalat RMN-ul şi computerul tomograf şi spitalul va intra cât de cât într-o perioadă normală de lucru", a declarat preşedintele Florin Popescu, astăzi, când a inspectat din nou şantierul de la spital.

Dâmboviţa a primit banii necheltuiţi de administraţiile locale şi centrale


Şeful judeţului a ţinut să mai precizeze că nu doar pe acest şantier se lucrează la capacitate maximă în ultimele zile ale anului. "Lucrăm şi la drumuri. Chiar în acest moment se asfaltează un tronson de drum judeţean între Ludeşti şi Măneşti, drum judeţean pe care l-am început în cursul anului trecut.

Am primit fonduri guvernamentale de la alte administraţii care nu au reuşit să cheltuie banii la sfârşit de an şi am reuşit să ne mobilizăm cu toţii ca să construim aici, în Dâmboviţa, şi infrastructură medicală, şi infrastructură de drumuri şi tot ce este nevoie pentru un judeţ civilizat", a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite