În "Săptămâna Prevenirii Criminalităţii", poliţia îşi face simţită prezenţa pe străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, la Centrul de Prevenire a Criminalităţii Târgovişte a fost lansată Campania „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”. Aflată la cea de-a VI-a ediţie, această campanie se derulează în perioada 26-30 septembrie, atât la nivelul întregii ţări, cât şi la nivel judeţean, cu implicarea structurilor de analiză şi prevenire a criminalităţii, ordine publică şi poliţie rutieră.

Activităţile sunt  structurate pe domenii de prevenire, fiecare zi având o altă temă (prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului, prevenirea delincvenţei în şcoli, prevenirea victimizării minorilor, prevenirea traficului de persoane, informare şi educaţie rutieră).

Pentru prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului, domeniu rezervat zilei de astăzi, lucrători din cadrul structurii de analiză şi prevenire a criminalităţii şi ai poliţiei de proximitate au distribuit astăzi peste 600 de materiale preventive, pentru prevenirea furturilor de şi din autoturisme, din societăţi comerciale şi din locuinţe, totodată adresându-le cetăţenilor recomandări pentru a nu deveni victimele acestui gen de infracţiuni.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite