Imobilizare în forţă pentru un „şmecher” care şi-a bătut iubita minoră în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi-a testat forţa de mascul feroce pe o minoră în vârstă de 16 ani. Este vorba despre un „şmecher” dâmboviţean care, atunci când iubita sa i-a refuzat propunerea de a se plimba cu el prin parc, a luat-o la bătaie în văzul tuturor.

Totul s-a întâmplat, ieri, în jurul 11.30, pe strada Nicolae Bălcescu, chiar în faţa Muzeului de Istorie din Târgovişte. Remus Alexadndru s-a umplut de furie atunci când a auzit din gura prietenei sale, refuzul de a se plimba cu el prin parc şi a luat-o la bătaie. Martorii întregii scene povestesc cum „şmecherul” a năucit-o în bătaie pe fată. „Am văzut cum i-a dat două palme după ceafă şi d-abia mai stătea în picioare. A tras-o şi de păr chiar”, ne-a povestit un trecător.



Norocul fetei a fost nesperat. O patrulă de poliţie tocmai trecea prin zonă. Un agent s-a dat jos din maşină şi l-a imobilizat pe agresor care s-a dat foarte greu bătut. În cele din urmă însă, a fost încătuşat şi dus la secţie.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr alerga o tânără. Poliţiştii au intervenit şi au procedat la conducerea celor două persoane la sediul poliţiei. Din primele cercetări a rezultat faptul că Remus Alexadndru, de 22 de ani, din Vulcana Pandele, a ameninţat-o cu acte de violenţă pe Mihaela Laura, de 16 ani din Nucet, întrucât aceasta a refuzat să îl însoţească în parc”, a declarat comisarul Mihaela Savu.

Pentru bărbăţia de care a dat dovadă, agresorul s-a ales cu dosar penal pentru ameninţare.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite