Iliescu: I-am spus cu simpatie cârlan nărăvaş lui Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Iliescu şi Adrian Ţuţuianu
Ion Iliescu şi Adrian Ţuţuianu

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Târgovişte, că i-ar fi spus cu simpatie ‘cârlan nărăvaş’ lui Victor Ponta pentru temperamentul vulcanic pe care îl are, dar acum acesta dovedeşte şi maturitate.


”Eu cred că Ponta şi-a dovedit câteva calităţi, pentru că mulţi au avut îndoieli, un om la 39 de ani… cel mai tânăr premier. Are un temperament mai vulcanic, mai năbădăios. I-am dat odată o anume caracterizare, cu simpatie, cârlan, cârlan nărăvaş. Dar iată că dovedeşte şi maturitate. A reuşit să formeze o echipă, multe figuri necunoscute până acum şi de la liberali şi de la PSD, dar a început echipa să lucreze, se rodează şi va câştiga”, a afirmat, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, Ion Iliescu.

Întrebat cât crede că va rezista această alianţă între PSD şi PNL, Ion Iliescu a spus că acest lucru ‘ţine de oameni’, de rezultatul alegerilor şi de următorul mandat al guvernului USL.

”Longevitatea USL ţine de oameni, ţine de împrejurări, de felul în care va merge această coaliţie acum la alegeri şi apoi în formarea viitorului Guvern şi un prim mandat, care poate să consolideze această alianţă. Deci iată că se poate ca un partid de orientare liberală şi altul social democrat, în anumite împrejurări, să conlucreze cu rezultate bune. Dacă oamenii nu vor avea maturitatea necesară pot să apară fisuri”, a precizat Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD s-a aflat, joi, la Târgovişte pentru a-l susţine pe candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, PSD Adrian Ţuţuianu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite