Iarnă, la Târgovişte, în acorduri de muzică medievală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa arădeană Ad Hoc va aduce mai multă iarnă la Târgovişte, prin concertul “Hibernal”. Ea va cânta pentru a doua oară în municipiu, după ce anul trecut, în septembrie, a reuşit să strângă oamenii la un show spontan, susţinut la una dintre terasele din oraş.

Concertul "Hibernal" este o colecţie de piese de inspiraţie medievală.  El va avea loc vineri, 20 ianuarie, de la ora 22.00, în pub-ul La Scriitori.
Menestrelii transilvăneni sunt studenţi sau absolvenţi ai facultăţilor de muzică, ce cântă la instrumente clasice şi au ales stilul medieval pentru melodicitatea sa. Ei au deja în portofoliu colaborări cu trupe din străinătate (turneu naţional cu trupa irlandeză Coras; concerte împreună cu cimpoierii de la Bordo Sarkany Regizene Rend), festivaluri prestigioase – „Dilema Veche” (Alba Iulia, 2011), „Pro Istoria Fest” (Targoviste, Poenari, Rasnov, 2011) etc. În cadrul evenimentului “Tribute To Remember Freddie Mercury”, trupa a ieşit din zona medievală, pentru a interpreta în stil propriu melodiile Queen.

Un bilet de intrare la concert costă 10 lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite