INVITAŢIE LA MINIFOTBAL Asociaţia Judeţeană de Minifotbal Dâmboviţa a demarat înscrierile pentru campionatul judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până acum s-au înscris opt echipe de amatori din tot judeţul. Câştigătoarea campionatului va reprezenta judeţul Dâmboviţa la Turneul Final organizat de Federaţia Română de Minifotbal, la Timişoara.

Dâmboviţa a intrat în rândul judeţelor cu tradiţie în minifobal. Ne alăturăm astfel, celor 27 de judeţe în care se desfăşoară campionate judeţene de minifotbal. Înscrierile pentru primul sezon al Campionatului Judeţean de Minifotbal Dâmboviţa au început acum două săptămâni, iar până acum, doar opt echipe au depus actele.

“S-au înscris doar opt echipe până acum, dar mai aşteptăm şi alte echipe interesate. E o competiţie care se adresează amatorilor, oamenilor obişnuiţi. Echipele câştigătoare din fiecare judeţ, vor merge la turnelul final pe ţară, organizat la Timişoara, în primul weekend din iulie. Totodată, cei mai talentaţi dintre jucători, ar putea face parte din lotul naţional de minifotbal al României”, a declarat pentru “Adevărul de Seară”, Nicolae Ifrim, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal Dâmboviţa.

Înscrierile se fac la sediul Asociaţiei din Târgovişte din Str. Tudor Vladimirescu, nr. 56 (lângă Spitalul Judeţean de Urgenţe Târgovişte). Taxa de înscriere pentru primul sezon va fi de 50 lei/ echipă, iar echipele care se vor înscrie în primul sezon vor avea o reducere de 40% din taxa de înscriere pentru sezonul al doilea, ce va începe în luna august a acestui an. Taxa pentru sezonul viitor va fi de 250.

Perioada competiţională, 14 mai – 30 iunie

Echipele înscrise se vor duela pe terenuri sintetice puse la dispoziţie de organizatori, în perioada 14 mai – 30 iunie. Jocurile primului sezon vor avea o importanţă şi mai mare, întrucât în urma rezultatelor, primele 16 echipe vor forma Liga I. Celelalte echipe vor fi repartizate, în funcţie de rezultatele obţinute, în Ligile II şi III.

Câştigătoare sezonului va reprezenta judeţul Dâmboviţa la Turneul Final organizat de Federaţia Română de Minifotbal. “Pe lângă taxa de înscriere de 50 de lei, echipele trebuie să mai achite câte 80 de lei la fiecare joc, ceea ce constă în plata arbitrilor si a observatorului, asistenţa medicală şi chiria terenului. În competiţie este acceptat orice jucător, cu condiţia să nu fie legitimaţi în diviziile A,B sau C. Totul este pentru amatori”, a mai spus Ifrim.
Asociaţia Judeţeană de Minifotbal Dâmboviţa a luat fiinţă la începutul lui 2011 şi va fi afiliată la Federaţia Română de Minifotbal.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite